5 tips til Secret Shopping

Elsker du at shoppe, men hader trængslen og de høje priser? Så er Secret Shopping måske den perfekte løsning for dig! Mystery Shopping, eller Secret Shopping, er simpelthen at sende en kunde (en Mystery Shopper) ind i butikken for at foretage et normalt køb. Fordelen er, at kunden er instrueret i, hvad han/hun skal kigge efter, og hvad han/hun skal spørge om. Dette kan hjælpe dig med at spare penge og tid, når du handler. I dette blogindlæg vil vi diskutere nogle tips til Secret Shopping, som vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din oplevelse!

Meld dig ind i en hemmelig shoppingklub

En af de bedste måder at finde Secret Shopping-muligheder på er ved at blive medlem af en Secret Shopping-klub. Disse klubber giver dig adgang til en række Secret Shopping-opgaver i dit område. De tilbyder også ofte uddannelse og ressourcer, der kan hjælpe dig med at blive en succesfuld Secret Shopper.

Find ud af, hvilke butikker i dit område der tilbyder mystery shops

Secret Shopping-klubben giver dig også adgang til en liste over Secret Shops i dit område. Du kan bruge disse oplysninger til at planlægge i forvejen og sikre, at du er klar, når de dukker op!

Du kan tilmelde dig Secret Shops hos den samme virksomhed eller tjekke deres websted med jævne mellemrum for at finde nye muligheder i nærheden af din bopæl.

Læs altid det med småt, før du ansøger om at blive hemmelig shopper

Mange Secret Shopping-virksomheder har nogle få krav, som du skal opfylde, før du kan ansøge. Nogle kræver f.eks., at du er over 18 år eller har adgang til en bil. Sørg for at læse det med småt og opfylde alle virksomhedens krav, inden du ansøger.

Det vil spare dig tid og besvær senere hen.

Vær forberedt på at give detaljerede oplysninger om dig selv

Når du tilmelder dig for at blive Secret Shopper, skal du give nogle personlige oplysninger. Det er for at virksomheden kan matche dig med de rigtige butikker og holde kontakten med dig om nye muligheder.

Sørg for at give korrekte oplysninger og opdater dine oplysninger, hvis de ændres. Du ønsker ikke at gå glip af nogen Secret Shopper

Hav et aktuelt cv og et headshot klar

Mange Secret Shopping-virksomheder kræver, at du har et aktuelt CV og et billede af dit hoved. Dette er for at de nemt kan matche dig med de rigtige job og kontakte dig om nye muligheder.

Hvis du ikke har et CV eller et headshot, er det nu, du skal have dem klar!

Skriv et svar