Cufei- og Pafei-træning hos Body-sds

Cufei træning
Det lyder som en vild kampsport, men Cufai er en træningsform der koncentrerer sig om hhv. muskel-, led- og koordinationstræning. Man indleder undervisningen af af træningsformen med hele kroppen, hvor åndedrættet kommer i folkus, og hvor man øver sig på at spænde af i led og muskler. Så er man aktiveret!

Det du skal have ud af øvelserne er at blive bedre til at koordinere dine bevægelser. OG så kommer anden del, nemlig smidigheds-, meditations- og åndedrætsøvelser.

Den store fordel ved denne form for øvelser er, at du vil lære at meste dine led, du vil ginde dine grænser med disse øvelser og på den måde undgå af pådrage dig skader. Derudover stimulerer denne form for træning blodcirkulationen i kroppen samt frigør affaldsstoffer. Træn dig stærk og smidig!

 

Pafei træning
Denne form for træning skal sætte din udholdenhed, råstyrke og tempoet i forreste række. Intensitet og effektivitet er nøgleordene inden for denne træningsform og målet er først at bygge nervesystemet, led og ledbåd op, så der derefter kan tages fat på muskelfibermassen.

Når dine muskler og dine nerver spiller sammen, så bygger du din styrke op. Det er også derfor, at hele kroppen er med, når man træner Pafei, og din krop vil blive markeret fuld af muskelfibre og optimal muskelstyrke.

Selve træningen består konkret af ledtræning, powertræning, effektiv cirkeltræning og sjippeøvelser. Det er især godt for ryggen, og kan meget effektivt rettet ryg- og skulderholdninger samt styrke en svag ryg. Øvelserne er som hovedegel uden redskaber, da den tager udgangspunkt i den trænendes egen kropsvægt.

 

Denne form for træning kan du gå til op til fem gange ugentligt, og er særligt anbefalingsværdigt, hvis u er indstillet på en hård og intens træning målrettet at komme i form og opbygge muskler på den rigtige måde.

 

Se de mange muligheder for sessions på Body-sds’ egen hjemmeside.

Skriv et svar