iPhone reparation… fordi det bare er mandag

Den måtte jo komme. Mandag.

Det er en evig tilbagevendende katastrofe. Uundgåeligt og uudholdeligt. Og i dag er det VIRKELIG mandag. Mandag med stor ‘m’ og store problemer. Trættende, demotiverende, langsomme, søvnige, stressende, skal-bare-overstås mandag.

Den startede som en hver anden mandag, med himlen fjernere fra jorden end den plejer, hvilket bare minder menneskeheden om, at helvede altid er lidt tættere på. Vækkeuret ringede og ville ikke slukket. Min smartphone er mit vækkeur, og når det nu stod i mandagens tags, så var dette træk jo dømt til at gå galt. Jeg får famlet mobilen på gulvet, så et mindre hjørne flækker. Ikke det store. Den vej går det jo med alle mobiler.

Ved morgenbordet kunne den mindste ikke rigtigt samle sig om grøden, og smartphonen måtte finde sig i endnu et møgfald i form af en skovl grød fulgt af en rød plastikske… Den var dog ikke alene – væggen, gulvet og hunden fik også deres fortjente andel.

Jeg skyndte mig at stikke af, inden konen kunne nå at stikke en stofble i hånden på mig. “Nå, jeg er også sent på den, vi ses skat!”

Ude i bilen tjener grød-mobilen også som GPS i batmobilen, men min hjemmelavede sugekopholder var åbenbart også mandagstræt denne morgen, og idet jeg svinger ud på Åboulevarden slynges holder og mobil gennem bilen, og banker mod forruden. Jeg tør ikke se på den, jeg kører i ignorance og finder mirakuløst vej til dagens første møde.

Inden jeg stiger ud tager jeg alligevel et tjek, og konstaterer at jeg ikke kan ringe til kunden, da en stor flænge tværs over skærmen er i vejen for funktionaliteten. Heldigvis står kunden udenfor den butik, som har aftalt (mandag preller åbenbart af på ham).

Jeg beklager hvis han har ventet længe, og viser ham mobilen. Han griner og siger, at han lige er kommet mens han holder sin egen iPhone op. Den er også ramt af mandagen.

“Siden vi nu skal samme vej i denne krise, så kan du jo give liftet.” siger han. Vi kører til iRepair i Valby, og bekæmper mandag med ild. Så blev alt som det gamle, og mandag blev helt almindelige mandag igen.

Åh… Gode gamle mandag.

Skriv et svar