Hosting er en labyrint

Om man står i situationen som en ny grøn virksomhed eller en ældre erfaren virksomhed, gør ingen forskel. For valget af udbyder i forhold til hosting af dit webhotel, altså din hjemmeside, er et besværligt valg.

Webhost-udbydere er virksomheder der tilbyder plads på en server ejet eller leased til brug af kunder, samt leverer internetforbindelse, typisk vha et datacenter. I Danmark er markedet for webhosting meget konkurrencepræget med mange udbydere, mange løsninger og i sidste ende er du sikkert selv i tvivl om, hvilken løsning du egentlig søger.

Der kan være mange forskellige behov man har brug for at få dækket i forbindelse med valg af en samarbejdspartner i forhold til IT-support. Har man brug for en samarbejdspartner indenfor hosting og cloud-services? Står man i situationen med en IT-medarbejder der er blevet længerevarende sygemeldt eller har fået orlov og har brug for en IT-konsulent vikar? Eller står man bare og mangler IT-support til alt fra IT-sikkerhed og IT-drift til ens netværk?

Uanset hvad så skal ekstern IT-support bestræbe sig på at fungerer som en intern IT-afdeling. Hele forløbet skal være personligt, professionelt og med eventuelle overlapninger, så skal det foregå smertefrit og effektivt. En virksomhed der specialiserer sig i IT løsninger og support, men samtidig bestræber sig på at blive en integreret del af sine kunder er it-r. Som virksomhedens ordspil af et slogan lægger op til, “we make IT easy”, så forsøger de at gøre IT nemt for deres kunder, så de kan koncentrere sig om deres primære forretningstilbuds. Den anden betydning af dette slogan er, at it-r forsøger at gøre “det” nemt for deres kunder på et overordnet plan; it-r vil anskueliggøre samarbejdet, løsningerne og resultaterne – Hvis du står i den situation og vil vide mere om it-r, så se mere her.

it-r blev grundlagt i 2001 og havde i starten en enkelt ansat, Kim Pichard Nielsen, men er efterfølgende steget betydeligt i størrelse og omfang. I tre år i træk blev it-r udnævnt af Børsen.dk til at være en Gazelle virksomhed og har på nuværende tidspunkt den højest AAA-rating fra Bisnode.

 

Skriv et svar