Restaurant i Hillerød – værd at besøge

Der er mange gode restauranter i Københavns området, men særligt en har fanget min interesse. Det er en restaurant i Hillerød, en thailandsk restaurant, som laver de bedste thailandske retter, som jeg har smagt længe. Jeg har rest meget i Thailand i mit liv, og jeg er vild med de thailandske krydderier. I starten var det selvfølgelig lidt af en prøvelse med de stærkere krydderier og mine mave. Men efter at have været i Thailand et par gange, begyndte min mave at vænne sig til det.

Jeg har været i Thailand både med familien, venner og min kæreste, og jeg ahr nydt det hver gang. Bare det at sidde og se solnedgangen nede ved vandet, mens jeg nyder en skøn thairet og en lokal øl. Det er virkelig det bedste, jeg ved. Når man så ikke har råd til at tage til Thailand hele tiden, er jeg fortrøstningsfuld ved, at man også i Danmark kan få thai mad, der smager af thaimad fra Thailand. Nu har jeg efterhånden prøvet et par fesne restauranter i København, hvor maden overhovedet ikke har smagt af noget. Det er virkelig sådan en bittersød oplevelse at betale dyre domme for mad, der bare smager af ingenting, specielt når man har glædet sig som et lille barn til at få en thailandsk gastronomisk oplevelse.

Jeg faldt over Galanga, en thailanske restaurant i hillerød, lidt ved et tilfælde. Jeg havde været i Hillerød og gå med min kæreste, og vi kom tilfældigt forbi Galanga. Min kæreste syntes, det så super hyggeligt ud derinde, og vi besluttede os for at give det et forsøg.

Det er jeg super glad for, at vi gjorde, for det var en smagsoplevelse uden lige. Vi blev både mætte, og vores smagsløg blev udfordret. Det er helt klart en restaurant i Hillerød, som vi har tænkt os at besøge igen.

 

Skriv et svar