Der er jo alt for mørkt i mit hjem!

God eftermiddag kære blog. Beklager jeg ikke har været så aktiv på min blog på det seneste. Det beklager jeg virkelig, det er lidt dårlig stil. Det bunder nok mest i at jeg har været lidt for doven på det sidste, og derfor ikke rigtig har orket at skrive. Af en eller anden årsag, bliver jeg mere sløv jo hurtigere, der er solnedgang. Det hænger nok også sammen med, det er så gråt udenfor, for det gør mig lidt deprimeret.

Anyways, jeg er tilbage på bloggen og eftersom i allerede kan fornemme at lys betyder meget for mig, så er det et emne jeg gerne vil berøre i dag. Indretning i mit hjem betyder meget for mig, og det er vigtigt for mig, at jeg føler mig tilpas, når jeg er derhjemme. For mig er det vigtigt, der føles rummeligt i mit hjem, uden at der er decideret tomt i rummene. Det er vigtigt for mig, at der lyst i rummene med positive farver, der gerne skal skabe en god atmosfære. Alt sammen skal det gerne føre til, at der er behageligt og afslappet for mig selv at være hjem, men også for familien og vennerne.

På øverste etage i min villa er der tit meget mørkt og det har været frustrerende for mig at belysningen er dårlig om dagen. Mens jeg surfede på nettet fandt jeg frem til Jvk.dk, der er producent af vinduer. På deres hjemmeside er der mange forskellige typer vinduer. Jeg bed mærke i at de faktisk også har ovenlysvinduer, hvilket ville være en rigtig god ide for at få noget mere lys ind på øverste etage i mit hjem. Jeg fik derfor sat vinduerne op, og hold nu op, hvor gjorde det en stor forskel for belysningen. Jeg sidder faktisk deroppe nu mens jeg skriver mit indlæg her. Hvis i godt kunne være interesseret i ovenlysvinduer, kan i tjekke dem ud på jvk.dk

Skriv et svar