trænger din bolig eller have til lidt kærlighed?

Så blev det endelig dagen, hvor jeg har taget mig sammen til at få gjort noget nyt. Jeg vil gerne erkende, at jeg på det seneste har været en doven type. Der er flere områder af mit hjem, der trænger til en kærlig hånd, og jeg har besluttet mig for at gøre noget ved det. Konen har også brokket sig nogle gange over, at jeg ikke har gjort noget endnu. Ja, det er mig, der har ansvaret for alt det håndværksmæssige. Konen har ansvaret for rengøring, så har hørt lidt brok for vinduerne ikke har det for godt, haven trænger til en genopfriskning og væggene trænger til en omgang maling.

Da jeg arbejder meget, og egentlig ikke selv er dygtig nok til at udføre mange af de opgaver, vi har brug for at få klaret. Så havde jeg tænkt mig at få hjælp udefra. Hvorfor ikke bare få det lavet ordentligt i første omgang i stedet for at bruge tid og kræfter på noget, der måske ender med at være spildt arbejde. Jeg havde alligevel ikke lovet konen, at jeg personligt udførte opgaverne, men at det blev klaret.

Derfor endte det med jeg sad ned med en god kop kaffe og kiggede lidt på google, efter nogen der kunne udføre arbejdet. Jeg foretrækker helst firmaer, hvor jeg ikke skal have klaret opgaverne af flere forskellige, men et firma som kan klare det hele for mig på en gang. Det betyder mindre kommunikation for mig og kun en faktura. Det er til at overskue, når man som jeg har travlt med så mange andre ting. Jeg fandt frem til ESR Ejendomsservice, som kan hjælpe mig både med maling, havearbejde i Nordsjælland og tømmerarbejde. Derfor valgte jeg dem til at skulle udføre opgaverne og indtil videre har de været yderst professionelle at samarbejde med.

Skriv et svar