Nyt blæk til hjemmeprinteren fra Tonerland

Konen og jeg har haft en printer, ligeså længe jeg kan huske. Vi printer madplaner ud, ugekalender m.m. Det har altid været super nemt for os begge to. Vores printerprojekt har dog været lidt i dvale her på det sidste, da vi var løbet tør for blæk, og jeg synes, det er lidt for dyrt at købe nede i den lokale boghandler. Men forleden fortalte konen mig, at hun havde bestilt et stort læs blæk til vores printer fra Tonerland.

Og nu kan I ellers tro, at der er gået sport i den på hjemmefronten. Blækpatronerne blev leveret allerede en dag efter bestillingen, og ungerne var ellevilde. De er lige blevet netop den alder, hvor de bruger det digitale udstyr konstant – både på hjemmefronten og i skolen! Alt skal dokumenteres. Aftaler med veninderne, lektieklubben, arrangmenter med håndboldklubben, stævnemøder og meget meget møder. Og de har fundet ud af at det giver et rigtig godt overblik, hvis man printer det ud og hænger det på køleskabet eller opslagstavlen (minus stævnemøder selvfølgelig), så man også lige kan kalenderafstemme med familien, hvis man skal noget. Det sker f.eks. en gang i mellem, at man gerne vil køres til håndbold, over til bedsteveninden eller til et andet arrangement, og så nytter det jo ikke noget, hvis moren eller faren har en aftale ude i byen, og at bilen derfor ikke er hjemme.

Tøserne har også fundet ud af at vores blæk til printer kan bruges til at printe venindebilleder ud. Så lige nu hænger der tonsvis af venindebilleder i hele hytten. Selvfølgelig mest på deres værelser, som jo selvfølgelig er deres eget fristed og kreative miljø. Men også i gangen og i køkkenet sniger der sig en gang i mellem et billede eller to ind.

Men også jeg selv er blevet super glad for mit blæk igen. Kan ikke forstå, hvordan jeg kunne undvære det i alle de måneder!

 

Skriv et svar