Nyt look i hjemmet med Storkøbenhavns Gulvservice

Konen var efterhånden lidt træt af looket i hjemmet derhjemme. Vi havde i mange år haft lidt den samme stil. En stil nogle måske ville definere som kedelig, men som jeg ville definere som tryg. Det var et hjem med de samme møbler, som jeg havde anskaffet mig, da jeg var 18 år, og de var mikset sammen med møbler, som min kone havde anskaffet sig, da hun flyttede hjemmerfa i en alder af 22. Men det var vores, og det var jeg super glad for. Dog havde vi efterhånden fået en del kommentarer fra familien og venner, der påpegede, at vores hjem var en tidslomme, der var gået i stykker engang i 90érne. Derfor tænkte vi, at vi måtte prøve noget nyt. Nu er vi jo trods alt ikke så gamle. Vi ringede derfor til Storkøbenhavns Gulvservice, der kom og hjalp os. De er specialister i gulvafhøvling i København, havde min mor fortalt, så det var grunden til at det blev netop dem.

De var super søde, de mænd er kom ud fra Storkøbenhavns Gulvservice og virkelig professionelle og systematiske i deres fremgang. Vi havde selvfølgelig ryttet alle møblerne selv, inden de kom, så arbejdet var lige til at gå i gang med. Det tog ikke mere end et par timer, før de var færdige med afhøvlingen, og bagefter var det efterbehandlingen, der skulle klares. Det tog heldigvis heller ikke så lang tid.

Jeg underdriver ikke, når jeg siger, at vores hjem havde fået et helt nyt look efter gulvbehandlingen. Det var så flot. Det var lige før, vi næsten ikke behøvede at skifte vores møbler, da de lyse ludbhandlede gulve lyste hele rummet op. Dog valgte vi, nu vi var i gang, også at investere i en ny sofa og et bord, inden vi gik tilbage til vores gamle trygge jeg.

Så kære venner derude, skal I også have en gulvafhøvling i københavn, så se her! 

Skriv et svar