Mine gode råd til din bagning derhjemme

Efter en lang pause vender jeg tilbage til bloggen. Jeg er helt vild med at blogge, men der er også bare tider, hvor lysten ikke rigtig er der. Jeg har brugt meget tid med familien og min nye store hobby, som er svømning. Det har givet et tiltrængt afbræk fra pc’en. Svømning er jeg helt vild med, fordi det er sundest for ens led samtidig med man slipper for at svede. Jeg bryder mig ikke rigtig om at svede. Samtidig er jeg bare helt vild med at flyde i et med vandet. Jeg har pådraget mig en slem skulderskade, hvilket gør jeg må holde en pause fra svømning.

Nu går der meget tid med at bage kage i stedet. Det er selvfølgelig lidt komisk at spise en masse kage som kompensation for motionen, men det er bare hyggeligt. Jeg fandt en masse kage pynt på Bagebixen, som jeg har bestilt rigtig meget af. Min tankegang er, at når jeg ikke har bage-evnerne, så må jeg gå all-in på tilbehør, for så kan det i det mindste imponere. Jeg fik en masse lækkert tilbehør, der virkelig er godt til kagerne og de bliver SÅ flotte.

Jeg bager alt fra drømmekage til lagkager til cupcakes og måske ser i mig snart i den store bagedyst. Hvem ved? 😉
I familien er det altid mig, der bliver sat til bage kager, fordi jeg er blevet så god til det. Det er delvist på grund af mine løbende erfaringer inden for feltet men også et godt mix af at have en masse lækkert tilbehør.
Mangler du også kage pynt til dine kager, synes jeg du skal klikke her. Du kan finde alverdens lækkerier til dine kager, og jeg bestiller faktisk alt, jeg bruger derinde. Det er nemt og kvaliteten er i top. Giv gerne jeres mening tilkende!

Skriv et svar